Razpis za ravnatelja dijaškega doma

Datum objave: 27. avgust, 2018 Zapisal: Miha Bevk   

Zavod sv. Stanislava razpisuje delovno mesto ravnatelja/ravnateljice Jegličevega dijaškega doma.

Pogoji za delovno mesto:
univerzitetna izobrazba VII. stopnje;
naziv svetnik ali svetovalec oz. najmanj pet let naziv mentor;
potrdilo o nekaznovanosti;
strinjanje s poslanstvom in vizijo Zavoda sv. Stanislava.

V prijavi naj zainteresirani kandidati pošljejo svoj življenjepis, kopijo dokazil o izobrazbi in delovnih izkušnjah ter motivacijsko pismo, v katerem pojasnijo svoj interes za delo v Zavodu sv. Stanislava in vizijo svojega delovanja na mestu ravnatelja dijaškega doma.

Prijavi so lahko priložena tudi priporočila dosedanjih delodajalcev, sodelavcev pri različnih prostovoljnih dejavnostih ali pri delovanju v domači župniji ter vsa dokazila ali izjave o izkušnjah oz. kompetencah na področjih, ki so relevantna za razpisano delovno mesto.

Za vse dodatne informacije v zvezi z razpisom ali delovnim mestom se lahko kandidati obrnejo na koordinatorja dejavnosti v zavodu g. Marka Weilgunyja na elektronskem naslovu marko.weilguny@stanislav.si ali na telefonski številki 01 58 22 164 ob delovnikih med 10.00 in 12.00.

V razpisu bomo upoštevali vse prijave, ki jih bomo ne glede na način dostave prejeli do 5. 9. 2018. Prijave lahko zainteresirani kandidati pošljejo na naslov: Zavod sv. Stanislava, Štula 23, 1210 Ljubljana Šentvid, s pripisom: »NE ODPIRAJ – PRIJAVA NA RAZPIS ZA RAVNATELJA JDD«. Prijavno dokumentacijo lahko kandidati tudi osebno oddajo v tajništvu zavoda ali pa jo naslovijo na elektronski naslov zavod@stanislav.si. V tem primeru naj bo v zadevi sporočila zapisan naslov: »PRIJAVA NA RAZPIS ZA RAVNATELJA JDD«.

Razgovori z vabljenimi kandidati bodo predvidoma potekali v petek, 7. septembra 2018. Izbrani kandidat bo delovno mesto lahko zasedel takoj po obvestilu o izboru. Izbrani kandidat bo imenovan za 5 let.

Kandidati bodo o izbiri pisno obveščeni v zakonitem roku.


Koledar dogodkov

Koledar

Avg
15
čet
(cel dan) Marijino vnebovzetje
Marijino vnebovzetje
Avg 15 (cel dan)
Marijino vnebovzetje
V ponedeljek, 15. avgusta 2022, obhajamo zapovedani praznik vnebovzetja Device Marije. Sveta maša bo po nedeljskem urniku (ob 9.00). Med mašo bo tudi ofer za župnijo.

Celoten koledar

Prijava na enovice župnije

Tedenska oznanila


Podatki nikakor ne bodo posredovani tretjim osebam.