Graditelj spletne strani

Zadnje spremembe: 17. december, 2014 Zapisal: Miha Bevk   
Miha Bevk | Foto: Andrej Nemec

Miha Bevk | Foto: Andrej Nemec

Spletne strani župnije Trzin že od vsega začetka gradi in vzdržuje naš ministrant in študent Miha Bevk (podpis: mBEVK). Tako je tudi ta spletna stran nastajala pod njegovimi ‘kliki’ in bila postavljena že na tradicionalni datum, 6. decembra 2014 (na god sv. Miklavža), tako kot predhodnje spletne strani.

 

 

 

Razlog, zakaj ponovno nova spletna stran je povsem preprost: statistike, ki so v preteklih letih beležile dogajanje na prejšnjih spletnih straneh so pokazale, katere teme/novice/informacije ljudi oz farane najbolj zanimajo in katere ne. Zato smo to statistiko vključili v to spletno stran in tako odstranili tisto, kar nikoli ni bilo ogledano in izboljšali tisto, kar je bilo najbolj obiskano/brano.

Za kakršnakoli vprašanje ali predloge mu pišite na e.naslov: b3wk@yahoo.com ali na zupnija.trzin@gmail.com (in NE zupnija.trzin@rkc.si).


Koledar dogodkov

Koledar

Avg
15
čet
(cel dan) Marijino vnebovzetje
Marijino vnebovzetje
Avg 15 (cel dan)
Marijino vnebovzetje
V ponedeljek, 15. avgusta 2022, obhajamo zapovedani praznik vnebovzetja Device Marije. Sveta maša bo po nedeljskem urniku (ob 9.00). Med mašo bo tudi ofer za župnijo.

Celoten koledar

Prijava na enovice župnije

Tedenska oznanila


Podatki nikakor ne bodo posredovani tretjim osebam.