Obisk iz misijonske skupine POTA

Datum objave: 5. junij, 2023 Zapisal: Miha Bevk   

V nedeljo nas bodo obiskali iz misijonske skkupine Pota. Vaši darovi po sv. maši bodo namenjeni pomoči misijonu pri nadškofu Kmetcu v Izmirju.

Sva Andrej in Urban in sva del ekipe osmih fantov, ki se julija odpravljamo na misijon v Turčijo. Delovali bomo na škofiji v Izmirju, kjer živi tudi naš slovenski misijonar, nadškof Martin Kmetec. Pomagali bomo pri fizičnih in tehničnih delih: izkopavanje in betoniranje za dodatno ojačitev proti potresom, pomoč pri obnovi cerkve in ostala vzdrževalna dela. Na misijon se odpravljamo v okviru programa POTA, ki deluje znotraj Katoliške mladine in omogoča mladim iz Slovenije izkušnjo misijonarjenja.

Poleg naših rok, ki jih bomo dali na razpolago, pa misijoni še vedno potrebujejo tudi finančno pomoč. Turčijo je pred nekaj meseci zajel tudi silen potres, zato je pomoč še toliko bolj potrebna. Prav zato sva tudi danes tukaj, da vam ponudiva možnost, da lahko tudi vi, s svojim darom pomagate podpreti misijon in tamkajšnjo karitas. Najdete naju pred cerkvijo in lepo vabljeni, da se ustavite, da še kaj poklepetamo.

Bog povrni za vsak vaš dar!


Koledar dogodkov

Koledar

Avg
15
čet
(cel dan) Marijino vnebovzetje
Marijino vnebovzetje
Avg 15 (cel dan)
Marijino vnebovzetje
V ponedeljek, 15. avgusta 2022, obhajamo zapovedani praznik vnebovzetja Device Marije. Sveta maša bo po nedeljskem urniku (ob 9.00). Med mašo bo tudi ofer za župnijo.

Celoten koledar

Prijava na enovice župnije

Tedenska oznanila


Podatki nikakor ne bodo posredovani tretjim osebam.